Troje uhapšeno zbog trostrukog ubistva u Surčinu

Tri osobe uhapšene su zbog trostrukog ubistva u Surčinu, za koje se sumnjiči pokojni Dragoslav Jovanović (25).
Troje uhapšeno zbog trostrukog ubistva u Surčinu
Foto: 021
Tela muškarca Neđe Š. (42), njegove majke Darinke Š. (75) i njegove tetke Milje P. (80) pronađena su sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu osumnjičenog Dragoslava. Njihov nestanak policiji je prijavljen 10. juna. 
 
Kako je saopštio MUP, uhapšeni su M.S.(31) zbog sumnje da je 5. juna izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, L.D. (22) teško ubistvo pomaganjem i N.Č. (20) koji se sumnjiči za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Kako je navela policija, sumnja se da je Dragoslav naručilac ubistava i to zbog neraščišćenih novčanih dugovanja.
 
Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
 
Dragoslav Jovanović je, inače, izvršio samoubistvo nakon što je u novobeogradskom bloku 45 prošle nedelje nasred ulice pucao u svoju suprugu Teodoru Jovanović (25), pred njihovim jedanaestomesečnim detetom koje je bilo u kolicima.
 
Jovanović se, misleći da je ubio suprugu, dao u beg kroz park u Bloku 45, međutim policajac koji je bio u blizini zločina pojurio je za njim i Jovanović je u panici pucao sebi u glavu. On je ubrzo prevezen u bolnicu, ali je nakon četiri dana borbe lekara za njegov život, preminuo.
  • /

    18.06.2019 11:34
    /
    bas juce je izjavio da nema obracuna
    a ovde su svi u vezi sa zasticenim svedokom tako da ceo slucaj malo ...
  • Joca

    18.06.2019 11:24
    lekarski prioriteti
    Dali se tako bore za zivot nekog radnika.
    Bitange primaju preko reda jer dobro placaju.
  • Krompjuter

    18.06.2019 11:21
    Frajer ide u šetnju sa bebom i nosi pistolj. Ima 25g, vozi X5.... sta reci, imao se rasta i roditi.
    Jedina dobra vest je da je, u ovoj porodičnoj i nacionalnoj tragediji, detence ovaj put prezivelo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.