Pajtić: Nemoguća saradnja s Nikolićem

Potpredsednik DS Bojan Pajtić izjavio je da je nemoguće stvarati evropsku Srbiju u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom i njihovim partnerima.
Potpredsednik DS Bojan Pajtić izjavio je da je nemoguće stvarati evropsku Srbiju u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom i njihovim partnerima.

"Potpuno sam uveren u to da je nemoguće stvarati evropsku Srbiju u koaliciji s Nikolićem, uspostavljati pošteno i nekorumptivno društvo u saradnji s Karićem i suzbijati primitivizam s vladom u kojoj bi se nalazio Velimir Ilić", rekao je Pajtić za "Blic". On je ocenio da je dobro da su stale svađe između političara u vladajućoj koaliciji.

"Građanima Srbije dugujemo ozbiljan i odgovoran rad na rešavanju teških problema koje je svetska kriza pred nas postavila. Potpuno je neprimereno u takvim okolnostima opterećivati građane Srbije prepiranjem političara. Dobro je da su svađe stale", rekao je Pajtić. Povodom odluke Vlade Srbije da bude otvorena kancelarija pokrajine Vojvodine u Briselu, Pajtić je ukazao da je ta kancelarija "važna da bismo stvorili institucionalni i kadrovski kapacitet da u trenutku, kada Srbija postane kandidat za članstvo u EU, privučemo što veću količinu novca u našu infrastrukturu, zdravstvo, obrazovanje".
  • novosadjanin

    05.04.2011 21:15
    samo kada ste vi u ds-u posteni svi i bez korupcije...blago nama...procvetace nam zemlja sa vama...
  • @13

    28.03.2011 14:04
    Što se tiče spomenika u Adi...
    ...taj spomenik Jovanu Damjanoviću, inače Srbinu, postavila je gradska vlast u Adi, čiji je predsednik iz redova Demokratske stranke, a za postavljanje spomenika su glasali svi odbornici, kako oni iz vlasti, tako i oni iz opozicije. Tako da Egereši sa tim nema nikakve veze, spomenik je podigla DS uz podršku svih drugih stranaka u Adi.
  • bivši član DS

    28.03.2011 11:20
    To isto ste rekli i pred prošle izbore za SPS, pa ušli sa njima u koaliciju.

    http://www.youtube.com/watch?v=fqURiDU1-5Y

    Niko vam više ne veruje, tornjajte se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija