Pokušaj samoubistva, smrt na šinama i leš u parku za jedan dan

Na pruzi u Petrovaradinu, kod naselja Sadovi, u ponedeljak ujutro nešto pre sedam sati, pronađeni su delovi tela M.Ć. (56) sa prebivalištem u tom mestu. Mrtav šovek je pronađen u parku kod stanice, a jedna devojka je pokušala samoubistvo skokom s mosta.
Pretpostavlja se da je nesrećni čovek prelazio prugu na neobezbeđenom mestu i da je završio pod točkovima teretnog voza. Delovi tela pronađeni su duž pruge u dužini od oko dva kilometra. Nesreću je prvi u ponedeljak ujutro otkrio mašinovođa putničkog voza koji je saobraćao iz Šida prema Novom Sadu, pišu Novosti.

Po nezvaničnim saznanjima, teretni voz sa oko 30 vagona je u nedelju uveče oko 19 sati krenuo sa stanice u Petrovaradinu prema Ranžirnoj stanici u Novom Sadu.

Pretpostavlja se da je nesrećni čovek prelazeći prugu na neobezbeđenom mestu, pokušao da to učini prolazeći između dva vagona na sredini kompozicije voza u blizini petrovaradinske stanice, ili da je pokušao da prođe provlačeći se ispod vagona.

Nešto posle 12 sati, osamnaestogodišnja devojka je pokušala samoubistvo skokom sa Kisačkog mosta preko kanala Dunav-Tisa-Dunav u Novom Sadu. Pecaroši koji su videli kada je skočila, odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Dok su oni stigli, J.V. je uspela da dopliva do obale, izvučena je iz vode i preneta u bolnicu.

Oko deset sati na betonskoj stazi kod zgrade Železničke stanice pronađeno je beživotno telo muškarca starosti oko 50 godina. Sumnja se da je reč o beskućniku S. N., koji je često tu boravio. Telo je preneto u Institut za sudsku medicinu gde će se utvrditi uzrok smrti.
  • 28.03.2011 19:23
    To je evropski Novi Sad
    Nazalost, ovo ce biti nasa svakodnevica. Ljudi su gladni, ocajni, uplaseni za svoju buducnost, ako je uopste i imaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.