Akcija Kosovske policije u severnoj Mitrovici, uhapšen policajac

Rano jutros sprovedena je policijska akcija na severu Kosova u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića u kojoj je uhapšen jedan policajac, a za jednim se traga.
Kossev navodi da za ovu akciju nije bila nadležna policija iz Direkcije Sever, nego je sprovedena pod nadležnošću Generalne direkcije Kosovske policije u Prištini. 
 
Portparol Kosovske policije Baki Keljani u pisanoj izjavi za KoSSev potvrdio je da je Kosovska policija sprovela akciju u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.
 
"Ova policijska operacija izvedena je na osnovu naloga za pretres koji je izdao Osnovni sud, Posebno odeljenje, a koji je rezultirao hapšenjem osumnjičenog policajca R.B. uključenog u nalog za pretragu, dok je osumnjičen još jedan policajac, ali se za njim traga. Tokom policijske akcije uhapšen je još jedan osumnjičeni kod koga je pronađeno oružje. U operaciji su pronađena i zaplenjena još dva komada oružja i municija", naveo je Keljani.
  • Ana Marija

    16.10.2019 22:26
    KIM
    Ovom akcijom ROSU, Pristina je dokazala da samo zeli sukobe.
  • novosađanka

    16.10.2019 15:19
    Ako je ovo istinski put do umešanih u ubistvo Olivera i ako to tangira Radoičića i kompaniju onda će to biti još jedan napad na Srbe na Kosovu. Ćekam Marka Đurića da objasni.
  • Koja

    16.10.2019 14:47
    kojic@gmail.com
    Sve po neduznom narodu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija