Narko-dileri u blizini škola

Protiv trojice narko-dilera u Novom Sadu i Vrbasu podneta je krivična prijava zbog toga što je kod njih pronađena droga, saopštila je novosadska policija.

Protiv trojice narko-dilera u Novom Sadu i Vrbasu podneta je krivična prijava zbog toga što je kod njih pronađena droga, saopštila je novosadska policija.

Krivične prijave podnete su protiv Aleksandra M. (32) iz Novog Sada i Milana N. (26) iz Banatskog Aranđelovca, koji su uhapšeni u blizini dve novosadske škole, jer su kod njih pronađeni heroin i marihuana.

Policija je u Vrbasu u blizini gimnazije pronašla marihuanu kod Đorđa V. (19) iz Crvenke.

  • GRBAVICA

    20.04.2011 13:09
    osnovna skola
    "Sonja Marinkovic" na Grbavici je primer toga. Mi stanari u okolini skole to gledamo svaki dan, gde deca dolaze na odmor po dvoristima da se drogiraju. A sto je gore, u skolskom dvoristu vidimo da odrasli, koji ne pripadaju toj skoli, igraju fudbal DOK SU DJACI I UCITELJICE NA PLATOU KOD ULAZA U SKOLU !!!!! Sta onda reci.
    Kome se mozemo obratiti........... da zastitimo i nasu i tudju decu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija