Isplivalo telo sa kamenom obešenim o noge

Telo nepoznatog muškarca čije su ruke bile vezane kanapom, a o noge obešen veći kamen isplivalo je juče iz Tise, kod Mošorina, saopštio je Viši sud u Novom Sadu.

Telo nepoznatog muškarca čije su ruke bile vezane kanapom, a o noge obešen veći kamen isplivalo je juče iz Tise, kod Mošorina, saopštio je Viši sud u Novom Sadu. Telo su prvi uočili pecaroši, koji su odmah obavestili policiju.

Preminuli nije imao lična dokumenta, a na sebi je imao farmerice i košulju. Dežurni istražni sudija Ankica Kurjački naredila je da se telo prebaci u novosadski Institut za sudsku medicinu gde će biti obavljena identifikacija i utvrđen uzrok smrti.

Prve nezvanične pretpostavke ukazuju da je smrt nastupila pre najmanje sedam dana.

Kako se nezvanično saznaje, iako se ovaj slučaj i dalje tretira kao sumnjiva smrt, sve ukazuje na to da je reč o samoubistvu. Iako su nesretnom čoveku kanapom bile vezane i ruke i noge, na telu nisu bili vidljivi tragovi nasilja. Pretpostavlja se da je prvo vezao kanap za poveći kamen, a zatim je sam sebi svezao ruke i noge i potom se bacio u reku.

  • 27.04.2011 20:56
    ?
    "Iako su nesretnom čoveku kanapom bile vezane i ruke i noge..."
    pa kako se samovez'o
    jel izveo Samoubistvo iz zasede
    stvarno na cemu treba biti pa ovako nesto proglasiti samoubistvom
  • 27.04.2011 15:47
    Verovatno i onaj ko je pisao gornji text i sam ne moze da poveruje u ono sto je napisao. Mozda je sve to i moguce ali samo u Srbiji. Ovo sto se desava nije bilo ni u vreme Slobe.Jadnik je ili previse znao ili previse duzan.
  • jazz

    27.04.2011 15:28
    Teško da je u pitanju samoubistvo....
    Slažem se da nama,izgleda,treba nova policija...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.