Detetu napravio dete

Saši B. (33) iz Bobova kod Svilajnca određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube nad detetom, saopšteno je juče iz Višeg suda u Jagodini.
Saši B. (33) iz Bobova kod Svilajnca određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube nad detetom, saopšteno je juče iz Višeg suda u Jagodini.

Kako "Blic" saznaje iz istrage, on je potvrdio da se dva puta video sa devojčicom i da je sa njom jednom imao seksualne odnose u svom automobilu, kao i da se ona oba puta svojevoljno videla sa njim.

Smatrao je da se zabavljaju i da nije počinio krivično delo. Ceo slučaj policiji je prijavila devojčicina tetka, koja živi sa njom i njenim ocem u zajedničkom domu u Proštincu kod Svilajnca. Saša B. živi sa roditeljima.

Medicinskim pregledom je ustanovljeno da je devojčica u trećem mesecu trudnoće.

U selima u Istočnoj Srbiji običaj je da mladi ljudi stupaju u brakove ili emotivne veze. U tradiciji tog kraja je da se venčavaju mladi starosti od po 15 godina.

Buduća majka će naredne nedelje, posle praznika, u prisustvu oca dati izjavu pred istražnim sudijom Višeg suda.

  • vegan

    03.05.2011 12:52
    Legalno
    A koliko godina ima to dete? Koliko mi je poznato, po nasem zakonu, osoba od 15 godina sama i svesno donosi odluke i jedino ako se dokaze da je silovana, onda je Sasa iskljucivi krivac. U Novom Sadu je cest slucaj da se momci iznad 20 zabavljaju sa devojcicama od 14/15/16 godina, i to je bilo oduvek. Devojcice masovno slazu svoje godine. Bolje agencije da se bave istrazivanjima zivota, a ne rejtinga stranaka, ali naravno, ovo nece niko da finansira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija