Beograd će biti kao Jagodina

Oko 1.000 Beograđana, u oko dvadesetak autobusa, danas je posetilo Jagodinu, a na pitanje gradonačelnika Dragana Markovića Palme ko bi od njih želeo da živi u ovom gradu, gotovo su svi podigli ruke.

Oko 1.000 Beograđana, u oko dvadesetak autobusa, danas je posetilo Jagodinu, a na pitanje gradonačelnika Dragana Markovića Palme ko bi od njih želeo da živi u ovom gradu, gotovo su svi podigli ruke.

"Lepo je to od vas, ali treba da se vratite u Beograd svojim porodicama i glasati za Jedinstvenu Srbiju (JS) i Beograd će biti kao Jagodina", rekao je Marković, obraćajući se Beograđanima u sportskoj hali Jagodinskog sportskog saveza.

Nabrajajući šta Jagodina ima sve, a Beograd nema - Akvapark, Muzej voštanih figura, Marković, koji je i lider JS, istakao je da se u Jagodini cena vode nije promenila od 2004. godine i sada je šest dinara, kao ni vrtića koji je sada 1.600 dinara."U Jagodini valja živeti i zbog toga što svi građani preko 65 godina strosti imaju besplatn prevoz, kao i đaci putnici, nezaposlene trudnice dobijaju 12.000 mesečno, za slučaj smrti iz budžeta se svokoj porodici, bez obzira na socijalno i ekonomsko stanje, isplaćje 20.000 dinara, a u Beogradu za grobno mesto morate izdvojiti kao za vilu", kazao je Marković.

On je takođe naveo da o trošku grada na moru letuju učenici četvrtog i osmnog razreda odnove škole i maturanti srednjih škola, kao i da u Grčku na po tri dana o trošku grada ide 800 penzionera.

  • rumenige

    03.05.2011 12:30
    indjija bolja od jagodine
    Slozio bih se sa Saletom da je Goran Jesic bolji od Palme.A Palmi bih porucio da tih dvadeset autobusa napuni Jagodincanima i dovede ih u Indjiju pa ih pita gde bi vise voleli da zive u Jagodini ili Indjiji.Glasajte za DS. pa ce i Jagodina biti kao Indjija.
  • Sale_Beogradjanin

    03.05.2011 07:51
    Sale Novosadjanin
    Da je više Palmi u Vojvodini, bilo bi nam bolje.Doduše, Vojvodina ima u Inđiji Gorana Ješića, koji je bolji od Palme.A Sale Novosadjanin pominje Mošorin,a Pera iz Mošorina mu je sigurno saputnik,a Sale ne voli Palmu zato što Palma ne voli Pere iz Mošorina.
  • Sosa

    03.05.2011 07:10
    pa znam
    da se sve plaća pred zoru ali tamo južnije
    a ovde lupaju po ušima odmah
    ovde se sve odmah plati
    i to po višestrukim cenama
    samo da se svi sete šta Rodni laprda
    samo hoću da se i ostali sete šta nam je pričano za vodu a sa kojim rečima je dignuta cena vode
    jasno mi je da izdržavamo kojekoga
    ali dokle
    dokle ćemo biti terani sa svog i dokle ćemo biti pljačkani

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija