Ubijen tokom krivolova

Miloš V. (25) iz Laćarka usmrćen je hicima iz puške tokom nedozvoljenog lova na Fruškoj gori, kod Bešenovačkog Prnjavora, saopšteno je iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Miloš V. (25) iz Laćarka usmrćen je hicima iz puške tokom nedozvoljenog lova na Fruškoj gori, kod Bešenovačkog Prnjavora, saopšteno je iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Miloš V. usmrćen je juče posle 16 sati, a uviđaj je obavio istražni sudija Višeg suda u Sremskoj Mitrovici.

Dvojica muškaraca koji su se nalazili u društvu nastradalog su uhapšena i određen im je pritvor, a policija ispituje sve okolnosti koje su dovele do ovog događaja.

  • cobra

    04.05.2011 18:19
    RIP
    Neka ti je laka crna zemlja PINDULA brate ...
  • cobra

    04.05.2011 17:44
    neka ti je laka crna zemlja,Pindula...
  • Piplfoks

    04.05.2011 06:52
    Vegan je dobio negativne glasove zato što je zalutao. To što smo svi mi protiv ovakvih lovokradica ne znači da želimo da slušamo njegove prozivke, po kojima su isti oni što izlovljavaju šumu i oni što jedu jaja. Ja lično svaki put kad vidim njegov komentar odsečem od buta ili obrnem pljeskavicu, čisto da njegova borba protiv svih bude još efektivnija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.