Povučena optužnica protiv Cece

Direktor Fudbalskog kluba Mladi proleter Aleksandar Olarević će u ponedeljak povući krivičnu prijavu koju je podneo protiv Svetlane Ražnatović i njenog zeta.

Direktor Fudbalskog kluba Mladi proleter Aleksandar Olarević će u ponedeljak povući krivičnu prijavu koju je podneo protiv Svetlane Ražnatović i njenog zeta.

Olarević je istakao da je bio iznenađen kad je čuo da je Prvo osnovno tužilaštvo na osnovu njegove prijave podiglo optužni predlog zbog nasilničkog ponašanja, pišu Novosti.

Ne želim da budem ničiji pion, ne želim da je država preko mojih leđa otera u zatvor, rekao je Olarević za "Novosti".

Prema njegovim rečima, ta krivična prijava je u fioci stajala četiri godine i sada, kad je Svetlana Ražnatović sklopila sporazum sa tužilaštvom, neko ju je izvukao iz naftalina.

Ovaj postupak sigurno nekome odgovara, da se opere posle svega što se dogodilo. Mogli su da je osude da su hteli, imali su sve crno na belo, imali su je na dlanu. Ne želim više time da se bavim, to me ne zanima. Zanimaju me moja porodica i obaveze koje imam, rekao je Olarević.

On je naglasio da je sam doneo ovakvu odluku i da ga "niko nije zvao, niti pretio".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.