Krali kamione

U Mionici su uhapšeni Milan A. (40) iz Novog Sada i Goran B. (38) iz Beograda osumnjičeni za krađu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

U Mionici su uhapšeni Milan A. (40) iz Novog Sada i Goran B. (38) iz Beograda osumnjičeni za krađu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. Oni su uhapšeni u zajedničkoj akciji Uprave kriminalističke policije i policije Beograda, Novog Sada i Šapca.

Terete se da su 15. maja na benzinskoj pumpi "Gigant" u mestu Lađevci kod Kraljeva ukrali kamion marke "mercedes 18.38" zajedno s prikolicom, u kome se nalazilo 18.000 evra za kupovinu robe. Ukradena prikolica ubrzo je pronađena u Ljigu, dok je kamion - tegljač u kome je bio novac pronađen u Mionici, gde su osumnjičeni i uhapšeni.

Policija tereti Milana A. i da je, zajedno sa zasad nepoznatim osobama, ukrao više kamiona. Njima se na teret stavlja da su 6. oktobra 2010. u Batočini kod Kragujevca ukrali kamion s prikolicom u kojoj je bilo 30 tona cementa, kao i krađa kamiona u Šapcu 28. januara ove godine, zajedno s prikolicom u kojoj se nalazilo 25 tona jestivog ulja.

Osumnjičeni su i da su 17. februara u Kruševcu ukrali kamion s prikolicom u kojoj se nalazilo 22 tone koncentrata za živinu, a dan kasnije u Sevojnu kod Užica kamion s prikolicom u kojoj je bilo 25 tona brašna. Pored toga, na teret im se stavlja krađa kamiona s prikolicom u kojoj se nalazilo više građevinskih - radnih mašina počinjena 25. marta u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija