VIDEO: Studenti u podzemnom prolazu igrali kolo uz "Neće Gara da primi vakcinu"

Odziv studenata na vakcinaciju u Srbiji je nizak, što je potvrdila nedavna situacija iz Kragujevca kada se nijedan nije odazvao na imunizaciju, a sada se pojavio i snimak na kojem grupa mladih igra kolo uz "antivakserski" narodni hit.
U jednom podzemnom prolazu u Beogradu su poveli kolo uz pesmu Goci benda "Neće Gara da primi vakcinu".
 
 
Kako navodi portal Nova.rs, pesma uz koju su se studenti veselili jeste šaljiva, ali odražava i nimalo smešan stav dela građana koji ne žele da se vakcinišu. 
 
Podsetimo, nedavno su građani oko spomenika Stefanu Nemanji igrali Užičko kolo, uprkos merema koje su na snazi. Niko od nadležnih na to nije reagovao.
 

Komentari 171

  • Kole

    04.04.2021 09:47
    Kakvi profesori takvi i studenti
  • realno

    03.04.2021 20:58
    Koliko puta ovde pročitah "vakcina je sloboda mišljenja". Pazite, "mišljenja", pa nije vakcinacija/imunizacija, svačije naklapanje na pijaci i ispred radnje sa dvolitarkom, to je nauka. Ali, kako reče Clint Eastwood, mišljenje je ko š...k, svako ga ima.
  • teribl

    03.04.2021 15:43
    SciFi komentar
    E školo školo, nisi ih naučila ni robot kolo.
    stručnjaci za binarni sistem, zato niko normalan ne priznaje srpske diplome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.