Uskoro plaćanje komunalija preko sms-a

Mobilna telefonija Srbije (MTS) najavila je da će prva u Srbiji omogućiti plaćanje komunalnih usluga preko mobilnog telefona.
Mobilna telefonija Srbije (MTS) najavila je da će prva u Srbiji omogućiti plaćanje komunalnih usluga preko mobilnog telefona.

Predstavnica Telekoma Srbije Jelena Stojanović je rekla da će ta mogućnost biti prvo ponuđena korisnicima MTS u Nišu, krajem ovog meseca.   

Najveći domaći mobilni operater o mogućnosti plaćanja komunalnih usluga preko mobilnog telefona, prema rečima Stojanovićeve, trenutno pregovara sa još nekoliko gradova.   

Telekomova Mobilna telefonija Srbije ima 5,5 miliona izdatih SIM kartica, što je više od polovine ukopnog broja mobilnih korisnika u Srbiji.
  • ns

    04.07.2011 05:59
    al' će da se mažnjavaju mobilni ko trešnje u proleće! znajući mentalitet naših, sa razlogom uplašenih ljudi, telekom se zeznuo jer će svi sad da idu sa praznim kreditima da budu sigurni ako im nestane telefon u busu il' kafiću!
  • sirotinjo i bogu...

    03.07.2011 11:38
    Koliko se meni čini tu uslugu će koristiti samo kojekakvi direktorčići i partijski aparatčići koji imaju neograničene izložbe na službenom telefonu. Ko još ima na računu 6000 za neke minimalne komunalije u gradu???
    Sve se radi da bi siromašniji bili još siromašniji a bogati još bogatiji. Ova država treba da promeni ime iz Srbija u Superhikland.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija