Funkcioneri čestitali Đokoviću

Predsednik Srbije Boris Tadić čestitao Novaku Đokoviću osvajanje titule najboljeg na Vimbldonu i na svetu, i poručio mu da celu naciju čini ponosnom.

Predsednik Srbije Boris Tadić čestitao Novaku Đokoviću osvajanje titule najboljeg na Vimbldonu i na svetu, i poručio mu da celu naciju čini ponosnom.

 

"Najsrdačnije Vam čestitam na fantastičnom uspehu koji ste ostvarili. Vaše pobede donose nam veliku radost. Ovo je veliki dan za Srbiju", poručio je predsednik Srbije.

Čestitke stižu i od ostalih visokih državnih funkcionera, ali i od ostalih javnih ličnosti i građana.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić takođe je čestitao Đokoviću pobedu na gren slem turniru u Vimbldonu. "U ime Ministarstva unutrašnjih poslova i u svoje lično ime, čestitam najboljem teniseru sveta osvajanje ovog prestižnog turnira", istakao je Dačić.

"Ponosni smo i neizmerno srećni što su se upornost, rad i mnoga odricanja isplatili", navodi se u čestitki ministra Dačića.

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković čestitala je teniseru treći grend slem trofej u karijeri.

"Hvala na ponosu koji danas oseća svaki gradjanin Srbije i hvala što ste još jednom pokazali da vera u sebe, ogromno zalaganje i trud daju rezultate i bivaju nagrađeni, kao i da je Srbija zemlja vrhunskog sporta koja se sa pravom nalazi u svetskom vrhu tenisa", kazala je Samardžić Marković.

  • Andro

    04.07.2011 13:56
    ?
    Ja ne razumem kakve veze ima Novak Đoković sa Ministarstvom sporta i uopšte državom Srbijom, koja ni dinara nije uložila u njegov uspeh? Niti on plaća porez državi Srbiji, nego Monaku. Stvarno ne razumem. Opet nam skreću pažnju sa pravih problema ili nešto muljaju...
  • janko

    04.07.2011 06:17
    gnjide
    uvalile su se gnjide sa cestitkama.... a da nole nije pobedio? cak i onaj keric laprda
  • Citalac

    03.07.2011 22:51
    komentator - dokle....
    Vama je bilo drago sto je bio tamo!? Za mene licno ne bitno sto je bio. Novak bi to isto uradio sto je i uradio, a mi ne bi osetili Vasu radost.
    Ma koliko pokusavam, ne uspevam da razjasnim samom sebi zasto i treba Tadic da bude tamo. I zaista me ne zanima ko je platio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.