Izazvao sudar i nastavio da spava u kolima

Neobična saobraćajka se dogodila na Brankovom mostu u Beogradu.
Neobična saobraćajka se dogodila na Brankovom mostu u Beogradu. Srećom, nije bilo povređenih, a Kinez koji je i glavni krivac - nastavio je da spava, kao da se ništa nije dogodilo.

Naime, pospani (ili pijani) vozač "ford mondea", beogradskih tablica, vozio je u suprotnom smeru Brankovog mosta i zaustavio se tek kada se direktno sudario sa "pežoom 307". Posle sudara, Kinez se - zaključao i nastavio da spava!

Naočigled policajaca koji su ubrzo stigli, Kinez se pružio na prednje sedište i nastavio da drema. Kada su pokušali da ga probude, samo je odmahnuo rukom i nastavio da se izležava. Nije pomogla ni Hitna pomoć, koja je ostala nemoćna pred zaključanim automobilom.

Tek dvadesetak minuta posle ponoći, policajci su uspeli da otvore vrata automobila, posle čega je Kinez prevezen na toksikologiju na VMA.
  • OKI

    07.07.2011 12:40
    U kom li je ovaj tripu bio ?
  • Gillan

    05.07.2011 09:48
    @Xa
    Gde si ti video Dzeki Cena u nekom filmu da spava? Bas lupetas.
  • xa

    04.07.2011 16:01
    ...
    Šta ovaj izigrava, Džeki Čena (Jackie Chan-a)?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.