Morao da plati 200.000 dinara zbog SMS poruka Dariji Kisić Tepavčević

Protiv Simona Simonovića, koga su pripadnici Bezbednosno-informativne agencije (BIA) uhapsili 21. marta po sletanju iz Norveške na aerodrom "Nikola Tesla", a zbog sumnje da je proganjao ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević, odbačena je krivična prijava.
Kako saznaje Nova.rs, primenjen je takozvani oportunitet i Simonović je uplatio 200.000 dinara u humanitarne svrhe.
 
Simonović je uhapšen po sletanju u Srbiju zbog toga što je prošle godine slao poruke Kisić Tepavčević, nakon čega ga je ona prijavila.
 
Između ostalog, on je ministarski slao poruke nakon što je saznao da je ona, navodno, slavila u jednom restoranu u Belvilu nakon čega joj je, izrevoltiran zbog toga što na televiziji konstantno apeluje na građane da poštuju mere, poslao SMS da treba da je bude sramota.
 
On je u tužilaštvu priznao krivicu za ovo delo.
 
Simonović je, prema sopstvenim rečima, pre izvesnog vremena saznao da su Kisić i ministar policije Aleksandar Vulin u restoranu u Belvilu pravili proslavu zatvorenog tipa, da su popili pića za nekoliko hiljada evra, što je njega iznerviralo, jer konstantno apeluju na građane zbog koronavirusa. On je tada od supruge uzeo broj Kisić Tepavčević, pošto je njegova žena svojevremeno bila njena asistentkinja na fakultetu i poslao joj sledeće poruke: 'Je l' lepo vino za 16.000 evra', 'Lažete narod', 'Obavestiću medije'".
  • N

    07.05.2021 08:01
    N
    Dobro je uradio,ova afera se munjevito zataskala!
  • Uroš

    07.05.2021 08:00
    @Ana
    "Zar nije trebala ona zbog izazivanja opšte opasnosti i postupanja u suprotnosti sa preporukama da ide u zatvor"
    Polako, doći će i to na red
  • K

    07.05.2021 06:53
    K
    Koliko sam obavesten covek je bio prijatelj sa doticnom i imao je njen privatni broj telefona!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija