Palma pozvao Dragana Đilasa i Mariniku Tepić na televizijski duel

Predsednik Skupštine Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas Dragana Đilasa i Mariniku Tepić na televizijski duel.
Palma pozvao Dragana Đilasa i Mariniku Tepić na televizijski duel
Foto: 021.rs
Na duel ih poziva zbog, kako je rekao, "laži" koje su o njemu izneli u vezi sa navodnim podvođenjem maloletnica.
 
Marković je u pisanoj izjavi naveo da duel može biti "bilo kada na bilo kojoj televiziji" i dodao da je njegov jedini uslov da u toj emisiji učestvuje i Đilas, koga je optužio da stoji iza "prljave kampanje blaćenja".
 
"Oni sve vreme lažu svesno da bi skrenuli pažnju sa istine o njihovoj pljački Srbije, da bi skrenuli pažnju sa istine da je Dragan Đilas čovek koji je sklon porodičnom nasilju, zato čitavu aferu vode isključivo gnusnim lažima i isključivo preko medija ignorišući institucije države Srbije", naveo je predsednik Skupštine Jagodine.
 
Pozivajući se na izjave svedoka, potpredsednica SSP iznela je prethodnih nedelja informacije o navodnom podvođenju maloletnica u Jagodini za šta je kao organizatora, optužila Dragana Markovića Palmu.
  • seljak

    19.05.2021 14:44
    tv
    ko jos gleda televiziju. zamislite mortal-kombat marinika i palma. obozavam igrice.
  • jasna

    19.05.2021 11:51
    jasno
    Može duel. Dragan Marković prvo treba da podnese krivičnu prijavu i da detaljno obavesti javnost o tome. Nakon ovakvog skandala reafirmacija u politici za njega je prilično "nemoguća misija". A. kako će proći Dragan Đilas, videćemo.
    Duel, na RTS u, svi ga plaćamo. Nema sedenja, voditeljka koja vlada materijom, "drži ritam", nepristrasna. Voditeljka zbog sada aktuelne teme. Inače, sve su teme u opticaju.
    Molim da mi objavite komentar, pošto komentarišem na ovom portalu, dovoljno dugo unazad. Kratka ženska imena su mi zaštitni znak, nicht war? Svi imamo IP adresu,
  • jasna

    19.05.2021 10:51
    jasno
    Vredi duel, ali pre toga da podnese krivične prijave I o tome detaljno obavesti javnost. Dragan Marković teško može da se politički afirmiše nakon ovakvog skandala. A kako će proći Dragan Đilas, da vidimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija