Vučić: Srbija naručila nove dronove, mogu da nose bombe od 500 kilograma

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija naručila nove borbene bespilotne letelice koje, kako je rekao, mogu da nose bombe od 500 kilograma.
Vučić: Srbija naručila nove dronove, mogu da nose bombe od 500 kilograma
Foto: 021.rs
Vučić je najavio da će 27. juna na Pešteru biti održana vojna vežba, koju je nazvao do sada "najznačajnijim predstavljanjem snage i moći Vojske Srbije".
 
Rekao je i da će 28. juna u Kragujevcu biti organizovan "najveći ikada taktičko-tehnički zbor" na kom će, između ostalog, građani moći da vide helikoptere Mi-35 i PVO sistem Pancir.
 
"Zamoliću načelnika Generalštaba i ministra odbrane da dozvole našim građanima da vide kako u Panciru izgleda lociranje objekata u vazduhu i kako to gađaju. Videće Kragujevčani i naše dronove, naručili smo neke nove koji mogu da nose bombe od 500 kilograma ali o tom potom", kazao je Vučić.
  • Boba NS

    17.06.2021 17:41
    protivnici
    Ovako. Mi imamo 4 moguca protivnika u okolini.
    - Kosovo
    - BIH
    - Makedonija
    - NATO

    Ishodi sa svima su poznati ( problem je sto Kosovo stiti NATO ) tako da stvarno ne vidim cemu tolko trositi novac na orizje kad nemas skim ratovati niti imas dovoljno onih koji bi zeleli ratovati
  • Ogi

    17.06.2021 09:34
    Znaci mogu da prenose i 500 kg Jovanjickog organskog paradajza na Zapad?
  • Ratomir

    16.06.2021 22:02
    NATO
    Pa sa ovolikim naoružanjem mogli bi smo i NATO da pobedimo, a i kako bi smo drugačije povratili Kosovom nego da pobedimo NATO, samo nema ko da ratuje jer retko ko više pravi decu u nesigurnoj zemlji u kojoj rat nikad nije ni prestajao, a i ono preostalo mladih pobegoše iz države.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.