"Levijatan" krenuo na Kosovo, vratili ih jer nisu imali PCR test

Pavle Bihali iz pokreta Levijatan postavio je na društvene mreže snimak u kojem kaže da se uputio na Kosovo i Metohiju, ali je vraćen jer su mu na graničnom prelazu Brnjak tražili PCR test.
"Na sever pokrajine Kosovo i Metohija se može preći samo peške. Sve je i dalje blokirano. I jedno upozorenje za ljude koji će se osmeliti i skinuti svoje tange i krenuti dole jeste da na prelazu Brnjak, mi smo vraćeni, traženi su PCR testovi. Dakle, bez toga nema šanse ni da priđete", rekao je Bihali na snimku.
 
Bihali i drugi članovi pokreta Levijatan uputili su se na KiM nakon jučerašnjih incidenata, kada je više od 10 ljudi ranjeno iz vatrenog oružja, a jedan muškarac teško povređen.
 
 
Pripadnici pokreta iako se zvanično bore za prava životinja, poznati su po svojim ekstremno desničarskim stavovima.
  • Eto

    17.10.2021 22:02
    Koliko moraš biti glup, pa da svoju glupost širiš javno? Nemam reči...
  • Pero

    17.10.2021 19:06
    Ahaha, ovo je kao ono kad su partizani i Nemci ratovali u šumi, pa došao šumar i isterao ih napolje.
  • Lala

    16.10.2021 16:19
    Crnjak
    Lepo je premudri objasnio,nasi momci na barikadama,a policija hapsila albanca..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija