ANKETA: Plaše li vas izjave političara o poskupljenjima i gladi?

Zvaničnici Srbije ovih dana najavljuju poskupljenja.

U tome prednjači predsednik Aleksandar Vučić, poručujući da ne želi nikoga da plaši, već da govori onako kako jeste.

Tako je rekao a će "zima koja dolazi biti najteža u svetu u poslednjih 70 godina". Onda je pričao da će struja poskupeti, ali ne "preko noći". 

Potom je i rekao kako nam sledi najteže vreme od 1944. godine, zatraživši pomoć od Crkve. Pre toga, naravno, tvrdio je da imamo svega.
 
U anketi pred vama odgovorite na pitanje da li vas ovakve izjave zvaničnika plaše, a u komentarima napišite vaš stav o ovim izjavama.
 
SuperSurvey
  • piskaralo

    24.05.2022 15:04
    Živim u Vojvodini koja je hranila celu bivšu Jugoslaviju i da se plašim gladi?
  • Sve

    24.05.2022 07:31
    su to metode specijalnog psihološkog zastrašivanja i iscrpljivanja naroda od strane vlasti zbog nedostatka političkog , zdravog ekonomskog programa i nesposobnosti da upravlja Srbijom. Lično mislim da oni koji su stvarno uplašeni da ce izgubiti vlast , su spremni na sve kako bi iscrpeli narod i doveli ga u poziciju beznadja, jer je to još jedini način da slome volju u ljudima. Nemaju više ništa da ponude narodu osim sopstvene panike, straha i osecaja bede. Apokaliptične priče i izraz lica našeg "svemoguceg" predsednika koji se zaigrao na kartu patetičnog očajnika je zaista degutantno jeftin psiho-triler.
  • Bb

    23.05.2022 23:14
    Bb
    Glasali ste za mir i stabilnost! Ni jedno ni drugo nejce biti ako se ovo nezaustavi! Ovo je najgori rezim u istoriji Srbije samo laz i lopovluk sa 24h izmisljenim aferama! Sta bi AV sa bombama...ove nedelje pojacavas glad i stednju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.