SSP, PSG, Pokret za preokret i Sindikat Sloga zajedno u Skupštinu, predvodi ih Marinika Tepić

Stranka slobode i pravde (SSP), Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret i Sindikat Sloga saopštili su večeras da će u skupštini Srbije zajedno nastupiti u okviru jednog poslaničkog kluba.
SSP, PSG, Pokret za preokret i Sindikat Sloga zajedno u Skupštinu, predvodi ih Marinika Tepić
Foto: 021.rs
Kako su dodali, klub će predvoditi potpredsednica SSP-a Marinika Tepić.
Kako je navedeno, taj klub će imati 16 poslanika i, kako je ocenjeno, to će biti "najveći opozicioni klub u skupštini Srbije".
"Tu će biti i nestranačke ličnosti - Marija Lukić, Vladimir Obradović i Slaviša Ristić. Zamenik Marinike Tepić biće predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović", navedeno je.
  • Djekson

    25.05.2022 17:14
    Tepicka
    Sakupila Novo Stado a ona Predvodnik
  • Sasa

    25.05.2022 13:40
    Tepićka ima kapaciteta da odigra ulogu, taman kao Zelenski. Možda neko veruje da ima potencijala i za državnika/državnicu?
  • Komsija

    25.05.2022 06:49
    Au
    Brate sve moj do moga. A tek vodja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija