Dvoje teško povređenih u eksploziji bombe na Novom Beogradu

29-godišnji momak i njegova godinu dana starija devojka teško su ranjeni, dok je jedna starica lakše povređena u eksploziji bombe u ulazu zgrade na Novom Beogradu.

29-godišnji momak i njegova godinu dana starija devojka teško su ranjeni, dok je jedna starica lakše povređena u eksploziji bombe u ulazu zgrade na Novom Beogradu.Svedoci kažu da je mladiću noga raznesena do kolena, dok je devojka ostala bez stopala.

Eksplozija se desila oko 22.20h u ulazu zgrade u Ulici Otona Župančića 45. Povređeni su prevezeni u KBC Bežanijska kosa.

Prema prvim informacijama, nepoznata osoba, starosti oko 25 godina bacila je eksplozivnu napravu u hol zgrade, a zatim pobegla u nepoznatom pravcu. Eksplozija je bila toliko jaka, da su komadi stakla odleteli 50 metara dalje.

  • semtex

    14.09.2011 06:03
    @Lalla
    Lakse je vrnuti sve milogorce sa krivicnim dosijeom nazad.
  • Lalla

    12.09.2011 21:34
    sta rece??????
    Sta ono rece Ministar Policije samo pre koji dan???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!....
    Ostavka je castan cin!!!!!!!!!!!!!!!!!......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.