Otvaranje mosta kod Beške 30. septembra

Novi beščanski most, koji je deo leve trake autoputa Novi Sad - Beograd, trebalo bi da bude pušten u saobraćaj 30. septembra, najavljuju u "Putevima Srbije".
Novi beščanski most, koji je deo leve trake autoputa Novi Sad - Beograd, trebalo bi da bude pušten u saobraćaj 30. septembra, najavljuju u "Putevima Srbije".

Kako kažu u tom preduzeću, ovih dana se privode kraju radovi na kolovoznoj konstrukciji, postavljanju zaštitne ograde, saobraćajne signalizacije i rasvete. Očekuje se da po uspostavljanju saobraćaja na novoj deonici, počne rekonstrukcija kolovoza na starom mostu. Za sada nije poznato koliko dugo bi trajala rekonstrukcija starog kolovoza.

Novoizgrađeni most po silueti se ne razlikuje od susednog starog mosta i sa svojih 2,2 kilometra predstavlja najduži most preko Dunava u Evropi. U most je ugrađeno više od 60.000 kubika betona, 9.100 tona armature i 47,6 kilometara kablova za utezanje.

  • зики

    13.09.2011 16:52
    Мрка лажов
    Пре рока као што сам обећао.
  • Stari Grad

    13.09.2011 08:44
    Obzirom na šta liči stari most i koliko dugo nije "Rekonstruisan" , ne bi me čudilo da pre bude gotov Žeželjev most.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.