Novi model iz Kragujevca krajem godine

Generalni direktor kompanije "Fijat automobili Srbija" Antonio Ćezare Ferara izjavio je danas da će probna proizvodnja novog modela automobila, čiji je radni naziv "L-zero", početi krajem godine u Kragujevcu.

Generalni direktor kompanije "Fijat automobili Srbija" Antonio Ćezare Ferara izjavio je danas da će probna proizvodnja novog modela automobila, čiji je radni naziv "L-zero", početi krajem godine u Kragujevcu.

Nulta serija školjki sa traka sići će već krajem ovog meseca kada će biti izgrađena i opremljena prva proizvodna hala, rekao je Ferara. On je izjavio da je u završnoj fazi kompletna rekonstrukcija proizvodnih pogona nekadašnje fabrike Zastava automobili.

"Pre dve i po godine, kada je započeta rekonstrukcija proizvodnih pogona, pred nama je bio posao rekonstrukcije 1,4 miliona metara kvadratnih prostora, 400.000 metara kvadratnih pod krovom i blizu 150.000 metara kvadratnih zemljišta", podsetio je Ferara.

  • Пера

    22.09.2011 09:10
    нови аутомобил
    Жути, таман и мечку да произведете неће вас спасити дебакла на изборима.
  • zoran

    21.09.2011 14:56
    pozdrav
    kao prvo fijatova vozila nisu krsevi,vec zastava,sto godina,jugo kec,osmica,i ostale serpe.i nije zastava izmislila astru pa da je ona sklapa i radi,vec je to trebalo da se radi po licenci ako se ikad dogovore.sto uporedjujes punta i astru,uporedi ga sa stilom,nemoj da pricas gluposti kad nemas pojma
  • Stari Grad

    21.09.2011 13:52
    Ova vest ima neverovatno puno podudarnosti sa još jednom današnjom vesti.

    http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/177043/Prodaja+%E2%80%9Epunta%22+pala+za+57.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija