VIDEO: Pajserima jurili studente po fakultetu

Grupa huligana u nedelju u ranim jutranjim satima napala je studente koji blokiraju Filozofski fakultet u Beogradu.
Grupa huligana u nedelju u ranim jutranjim satima napala je studente koji blokiraju Filozofski fakultet u Beogradu.

Uz povike "komunjare" i "sve ćemo vas pobiti" napadači su pajserom jurili okupljene studente.

"Stajali smo ispred fakulteta kada se pojavila grupa muškaraca obučenih u trenerke i odmah počela da nas psuje i vređa. Iznenada, jedan od njih izvadio je pajser i kolegu udario po grudima. Sva sreća, samo mu je poderao majicu i ostavio manju modricu", priča studentkinja koja je prisustvovala napadu, koji se dogodio oko pola tri ujutru.

Napadači su pobegli pre dolaska policije, ali su zaboravili pajser koji je policija uzela kao dokaz. Na sajtu "jutjub" pojavio se snimak napada, koji je zabeležen mobilnim telefonom.

 


Uprava fakulteta još pre incidenta okačila je obaveštenje u kojem se navodi da "ne može da garantuje za bezbednost imovine i lica u zgradi".

  • Tiberius

    07.11.2011 20:22
    @mb

    oni su svakako kriminalci i siledzije ali su zbog motiva njihovog napada i fasisti. terminologija uz prepoznatljiv izgled je dovoljan dokaz. stvari treba nazvati pravim imenom a politicku korektnost ostaviti za rezimske medije.
  • Antifa

    07.11.2011 18:18
    Olos
    Olos nacisticki eto sta su. Napadaju studente jer su ih rektor i ministar na to napujdali svojim izjavama. Sta bi drugo pajser nacisticki koristio nego pajser,to samo pokazuje koliko se u stvari plasi... Ali necete moci jos dugo da se izivljavate. Znamo gde zivite znamo kad spavate!! Docicemo kad se najmanje budete nadali!!!
  • mb

    07.11.2011 17:46
    @Tiberius
    moze biti tacno ono sto sam napisao... kriminalac i siledzija. te izjave o fasistima idu suvise daleko. muka mi je od te nove terminologije i koriscenja takvih reci bilo kojim povodom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.