Država podmlađuje vozni park

Uprava za zajedničke poslove planira da podmladi državni vozni park. Ne zna se koje će modele nabaviti, ali će potrošiti bar 50 miliona dinara.

Uprava za zajedničke poslove planira da podmladi državni vozni park. Ne zna se koje će modele nabaviti, ali će potrošiti bar 50 miliona dinara, pišu Novosti.

Državni vozni park od sledeće godine biće bogatiji za još 29 automobila, pa će tako u garažama Uprave za zajedničke poslove biti ukupno 339 vozila. Koje će marke biti nova putnička vozila znaće se tek kad bude izabrana najbolja ponuda.

Tada će se znati i precizna cena, ali ako je suditi prema prethodnim nabavkama, za novi kontingent biće potrebno bar 50 miliona dinara. Uprava je u kasi za narednu godinu rezervisala 112 miliona dinara, ali će deo te sume otići na nabavku kancelarijske, računarske i druge opreme.

Inače, srpski funkcioneri imaju priliku da se najčešće voze u "audiju", "folksvagenu", "škodi", "fijatu", ali i u "zastavi".

  • bas smo

    17.12.2011 18:10
    cudna nacija,
    ..trpimo savremene inkvizatore

    Djabe mi pisemo, binimo se, to je tacno
    komentari su jedan savremeni oblik protesta

    samo sto vlast ne haje za nase reci...
    ili ne cita komentare uopse
  • 17.12.2011 12:51
    Vojislava
    Oni baš ništa ne kapiraju!?
  • 17.12.2011 12:10
    ko se vozi u zastavi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.