Preminuo policajac koji je pomagao komšinici

Policajac koji je teško povređen kada je juče pokušao da oslobodi decu zaključanu u stanu na trećem spratu i tom prilikom pao s visine, preminuo je od posledica povreda.
Policajac koji je teško povređen kada je juče pokušao da oslobodi decu zaključanu u stanu na trećem spratu i tom prilikom pao s visine, preminuo je od posledica povreda.

Portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović je rekao da je policajac B.T. (41) preminuo pošto je pao sa visine od 10 metara. Kako prenose beogradski mediji, nesreća se dogodila oko 18.30 sati kada je policajac pokušao da se spusti sa terase svog stana na četvrtom spratu na terasu ispod i sprat niže da bi pomogao komšinici koja nije mogla da uđe u stan iz kojeg se njene maloletne ćerke nisu odazivale na zvono. Nezvanično, najverovatnije je pukla jedna od šipki za koju se držao.

U teškom stanju i sa višestrukim povredama Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar i posle ukazane pomoći smešten je na Odeljenje za intenzivnu negu, ali je tokom noći podlegao povredama.

  • 06.01.2012 22:14
    @Baltazar - Ja bih ipak tebi jednu
    Nije pristojno komentarisati u ovakvim trenucima, kada se ne znaju sve okolnosti, a naročito lupetati.
  • Baltazar

    06.01.2012 17:56
    Možda zvuči surovo
    Ali ovo mi je za Darvinovu nagradu.
    Mogla su se razvaliti vrata, ili uzeti uže. Baš baksuzno. Hrabro, ali nepromišljeno.
  • sale novosadjanin

    06.01.2012 12:33
    mislim da je ne bitno
    sta je po struci.
    on je hrabar covek koji je hteo da pomogne.
    slava mu !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija