Krali akumulatore na Detelinari i Naselju

Policija je podnela krivične prijave protiv 22-godišnjeg Samira N. i 24-godišnjeg Sanila S. i još dva maloletnika, zbog sumnje da su obijali automobile na Detelinari i Novom naselju.

Policija je podnela krivične prijave protiv 22-godišnjeg Samira N. i 24-godišnjeg Sanila S. i još dva maloletnika, zbog sumnje da su obijali automobile na Detelinari i Novom naselju.

Oni su iz kola krali akumulatore, koje su, kasnije, prodavali.

Deo ukradenih akumulatora policija je pronašla i vratila vlasnicima.

  • sosa

    13.04.2012 12:17
    kradja
    Meni su pretprosle noci ukrali akumulator iz jugica, tu u pariske komune. Isekli obe zice i odneli akumulator sa sve klemama. Poludeo sam. Sad dezuram. Kad ga uhvatim, masakriracu ga, ili njih. Ruke cu im iscupati kad ih uhvatim.
  • ns poštar

    08.01.2012 07:17
    I meni je pre nekih mesec dana na novom naselju obijen jugić i ukraden mi je akumultor iz njega.Molim da napišete PUNO IME I PREZIME tih dotičnih (naročito onih maloletnika)Naime želeo bih da im ja nešto kažem.....
  • Peca

    07.01.2012 09:04
    Djura pendrek
    Da ih Djura obradi pa da ne mogu ni sijalicu vise da podignu, a ne akumulator.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.