Upucao se u testise

Pucanje iz pištolja u novogodišnjoj noći skupo je koštalo Veterina B. (59) iz sela Melnica kod Petrovca na Mlavi, koji je doživeo nezgodu sa vatrenim oružjem.
Pucanje iz pištolja u novogodišnjoj noći skupo je koštalo Veterina B. (59) iz sela Melnica kod Petrovca na Mlavi, koji je doživeo nezgodu sa vatrenim oružjem.

Veterin je pucanjem u svom dvorištu slavio dolazak 2012.godine, a kada je hteo da zadene pištolj za pojas, oružje je opalilo i i zrno kalibra devet milimetara pogodilo ga je u testise. Nakon incidenta on je završio na urološkom odeljenju požarevačke bolnice, a direktor bolnice, Srećko Bosić, potvrdio je da je povređeni Veterin smešten u bolnicu na urološko odeljenje sa prostrelnom ranom u predelu genitalija.

"Vitalni organ nije povređen. Pacijent je operisan, dobro se oseća i vrlo brzo će se oporaviti", izjavio je dr Bosić. Inače, lekari su objasnili da muškarci sa povređenim testisima mogu imati normalne seksualne odnose, ali je problematično pitanje potomstva.

  • semtex

    09.01.2012 11:16
    Darvin
    Tipican primer Darvinove teorije gde retardi sami sebe na idiotski nacin izbacuju iz genetskog koda covecanstva.
  • Ko se cezejca

    07.01.2012 12:12
    ''vata''
    bez muda ostaje (stara vojvođanska)
  • Scotch Bonnet

    06.01.2012 15:45
    Puc, Puc, Bum!
    Jos jedan dokaz da pucaljke nisu za svakog!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija