Lažna dojava o bombi u zgradi policije

Nepoznata osoba danas je telefonom dojavila da je u šalter sali SUP-a, na Bulevaru kralja Petra Prvog, postavljena eksplozivna naprava.

Nepoznata osoba danas je telefonom dojavila da je u šalter sali SUP-a, na Bulevaru kralja Petra Prvog, postavljena eksplozivna naprava.

Specijalni tim policije pregledao je prostorije i utvrdio da je dojava lažna, nakon čega je nastavljen rad u šalter sali.

Slična dojava je na oko sat vremena pre tri dana prekinula rad u zgradi suda, sedmi put ove godine.

  • 04.06.2012 15:41
    niste ni ovce da cuvate
    a krstic kreci grafite po gradu
  • Pera

    04.06.2012 14:43
    To je neko sa šaltera!
    Šalterašima dojadila gužva pa ko vele ajmo malo na pauzu. Ništa neobično!
  • LimanacNS

    04.06.2012 12:37
    Hehehe
    Pretpostaljam da je ovo uradio neki nezadovoljni građanin. Ipak, ne bih mu bio u koži kad ga nađu. Možda policija ne upreže sve snage kada je dojava za zgradu suda ili za školu, ali ovo je ipak prst u oko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija