LDP odustao od učešća u vladi

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da je "sasvim jasno" da ne postoji spremnost da se formira vlada u kojoj bi LDP mogao da afirmiše reforme i vrednosti koje su srpskom društvu neophodne.
Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da je "sasvim jasno" da ne postoji spremnost da se formira vlada u kojoj bi LDP mogao da afirmiše reforme i vrednosti koje su srpskom društvu neophodne.

"Za nas nije moguća vlada sa socijalistima, jer nismo spremni na kompromis oko suštine naše politike, oko evropskih intergacija, evropskih vrednosti, uvođenja reda u javne finansije, okretanja realnosti u kosovskoj politici, neophodnosti da pomognemo i omogućimo proces reformisanja Bosne, promene regionalne politike", navodi se u izjavi Jovanovića.

LDP želi uspeh svakoj vladi koja će biti formirana, izjavio je Jovanović i dodao da će u LDP-u ta vlada imati podršku za politiku integrisanja Srbije u EU i NATO, izgradnju otvorene tržišne ekonomije, novim regionalnim odnosima, afirmaciju vladavine prava, građanskih sloboda i najžešću opoziciju za svaku odluku suprotnu tim ciljevima.

  • @Jakoviti - Plačipi***

    27.06.2012 07:25
    Bravo, Čedo, to smo od tebe i očekivali! Ne petljaj se sa ovom našom belosvetskom fukarom, ništa dobro ne može izaći iz toga. Za jedno 50 godina, možda će polovina društva shvatiti o čemu pričaš, samo tada će polovina društva iznositi par hiljada izmučenih duša. Dokle god čitam ovakve prizemne i piproste komentare kao što ih daje ovaj prvi anonimus, i ovaj posledni bolesnik, i dok vidim veći broj zelenih palčeva, jasno mi je da smo još uvek na dnu, i još uvek tonemo sve dublje.
  • @Jakoviti - Plačipi***

    27.06.2012 07:18
    Idi, leči se, ako već nije kasno.
  • Jakoviti

    27.06.2012 04:43
    Plačipi***
    Onomad, tridesetih, kada u Čikagu koknu nekoga od bosova, najveći buket (ondašnjih 30.000-50.000 $) pošalje onaj ko stoji iza likvidacije. Istovremeno, taj na sahrani najviše i plače!
    Nešto se setih Čede kada su ubili Zorana...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.