DS: SPS da kaže šta joj smeta

Demokratska stranka (DS) zatražila je u utorak od Socijalističke partije Srbije (SPS) da saopšti šta je prepreka za formiranje nove vlade Srbije i da li još važi koalicioni sporazum dogovoren 8. maja.
Demokratska stranka (DS) zatražila je u utorak od Socijalističke partije Srbije (SPS) da saopšti šta je prepreka za formiranje nove vlade Srbije i da li još važi koalicioni sporazum dogovoren 8. maja.

"SPS je dala podršku zajedničkoj vladi predvodjenoj Borisom Tadićem i javnost mora da bude upoznata sa tim da li je taj dogovor na snazi", navodi se u saopštenju DS.

Kako se navodi, DS je sa koalicijom oko SPS-a odmah nakon majskih izbora napravila dogovor oko programa i obezbedila potrebnu većinu za vladu bez postavljanja kadrovskih uslova i zahteva.

"Zato SPS treba da posle toliko vremena pruži odgovor javnosti šta je prepreka za formiranje Vlade Srbije koja je principijelno dogovorena još 8. maja", navodi se u saopštenju.

  • 28.06.2012 05:43
    Ajde malo da vidimo kako je bez DS-a! Aport!Gore ne može biti. Samo da ste vi sjahali, posle 12 godina!
  • Begečka nana

    27.06.2012 09:07
    Nikada nisam glasala ni za Ivicu i njegove "pretke", niti za Tomu i njegove, niti ću, ali volim što je BoTa pukao na izborima, jer nama, običnom narodu, ionako je svejedno ko je na vlasti. Da su prošli put pustili da formira vladu ko može, umesto što su se slizali sa Ivicom i postali "prirodni" koalicioni partneri, sad bi ih sve počistili bez po muke i formirali vladu sami. Ovako se i dalje razvlačimo ko sline, i nikada normalna država od ove prćije neće ni postati. Bolje da dovedemo stranu upravu na jedno 10-15 godina, pa posle toga, valjda bi prestali da nosimo opanke.
  • 27.06.2012 07:46
    @ Glas razuma - Srbiji spasa nema ni sa kom od naših političara, nažalost...
    @ Hermes i još neki - pa zar mislite da će Toma i Dačić da uvedu red u ovoj zemlji? Ili možda Palma? Ili Vučić... mogla bih bezuspešno nabrajati do sutra!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.