SPS: Sa DS jako teško ide saradnja

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović rekla je u utorak da pregovori o formiranju nove vlade sa Demokratskom strankom (DS) idu "jako teško", ali da odluku o njihovom prekidu treba da donesu organi stranke.

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović rekla je u utorak da pregovori o formiranju nove vlade sa Demokratskom strankom (DS) idu "jako teško", ali da odluku o njihovom prekidu treba da donesu organi stranke.

Upitana šta je prepreka za formiranje nove vlade Srbije sa demokratama, Đukić Dejanović je rekla da to pitanje treba postaviti "onima koji vode razgovore", ističući da ne učestvuje u njima. "Sa DS jako teško ide saradnja, ali mi imamo zvaničan stav da pokušamo sa DS, a ako se to ne desi, onda ćemo razgovarati sa drugim strankama. Ali, pre definitivnog donošenja odluke, o tome se moraju izjasniti organi stranke", kazala je Đukić Dejanović.

Ona je navela i da saopštenje Liberalno demokratske stranke da više ne žele da učestvuju u formiraju vlade, znači da "više nemamo parlamentarnu većinu" sa demokratama.

  • okej

    27.06.2012 12:27
    Jao ja stvarno nemam snage da slusam svakodnevno njihova laprdanja tj pregovore koje vode preko medija umesto da se sastanu i dogovore...
  • Neuromangler

    27.06.2012 10:45
    Vlada na vidiku!
    http://25.media.tumblr.com/tumblr_m69n3p1BwS1rqrh7fo1_1280.jpg
  • 27.06.2012 09:13
    Ala će nas koštati ovaj Ivica... pa, zar nije već obezbedio i sebe i svoje potomke (još za vreme Slobe, a posle i Borisa) do kraja postojanja ljudskog roda, ali izgleda da mu ni to nije dosta, pa hoće još, još, još... Reci cenu, Ivice, pa nek ide život, prestani sa hoće piški-hoće kaki.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.