Čanak:"Košarkaša pretukli jer je pomenuo moje ime"

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, inače dugogodišnji kućni prijatelj porodice pretučenog košarkaša Partizana, Strahinje Miloševića, tvdi da je mladić prošlog vikenda napadnut jer je pomenuo njegovo ime.

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, inače dugogodišnji kućni prijatelj porodice pretučenog košarkaša "Partizana", Strahinje Miloševića, tvdi da je mladić napadnut jer je pomenuo njegovo ime.

Naime, Čanak je bio u klubu "Studio" u trenutku kada je Milošević pretučen, ali nije video sam događaj, jer je sa košarkaševom porodicom proslavljao plasman njegovog kluba na fajnal-for.

"Bio sam daleko od ulaza i, kada sam se popeo, sve je već bilo gotovo. Kako sam uspeo da saznam od očevidaca, radnici obezbeđenja su napali Bracu bez ikakvog razloga, na samo spominjanje mog imena i imena KK "Partizan"", kaže Čanak.

Čanak kaže da se kobno veče dogovorio sa Miloševićevim ocem da proslave uspeh njegovog sina Strahinje u nekom od gradskih lokala. Prema Čankovim rečima, nakon toga su se dogovorili da odu u noćni klub "Studio", gde se desila nemila scena.

"Ja i moj prijatelj, doktor Dušan Milošević, smo odlučili da Strahinjin uspeh treba proslaviti u krugu prijatelja i rodbine. Kasnije je neko, ne sećam se više ni ko, predložio taj noćni klub", ističe Čanak.

Podsetimo, incident se dogodio kada je obezbeđenje kluba napalo i davilo Miloševića i njegovog oca, kojima je posle toga ukazana pomoć u urgentnom centru. Iako su u Urgentnom centru izjavili da su u pitanju lakše povrede, Čanak tvrdi da "nije mogao da ga prepozna".

  • Leemon

    09.04.2010 20:02
    stavite tacku na ovaj slucaj!decko milion posto nije dobio batine jer je bio miran i kulturan!!!ja znam da je obezbedjenju potrebno malo da nekom urnisu facu i to osudjujem ali ove 'poznate face'se mnogo sire,ali vidimo da to negde ne prolazi!!!
  • tapuskof1

    09.04.2010 13:38
    cemu sve ovo
    Verujem da je svim novosadjanima poznato ko sve radi kao obezbedjenje u lokalima sirom grada.
    Od aktivnih i bivsih pripadnika MUP-a,propalih i aktivnih karatista,boksera...do obicnih streetfighter-a!
    Ali ne secam se da su ikada ikgog "izduvali" bez razloga!
    Ne pratim ludake koji skripe po parketu i za tog Strahinju nisam cuo dok nije dobio po labrnji,ali po faci mu se vidi da je nadobudni bogatun!Mozda nije zasluzio toliko batina,ali verujem da ih nije dobio tek tako zato sto je pomenuo ime motorasa iz LSV-a!
    Ispravite me ako gresim!
  • Miroslav

    08.04.2010 21:47
    Nije to jedini problem.A sta je sa klubom scena u mileticevoj ulici gde ljudi od buke galame,urlika tuca i huligana svake noci radni i ne radni dan ne mogu oka da sklope iz tri ulice u stambenom delu grada.Ovo je sramota,a policija nece da resi ni osnovni JRM za te ljude a kamoli ostale stvari koje se tu dogadjaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti