Istraga protiv napadača na košarkaša

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je zahtev za sprovođenje istrage protiv četiri osobe osumnjičene za nasilničko ponašanje i nanošenje teških povreda košarkašu Partizana Strahinji Miloševiću, izjavio je portparol Republičkog tužilaštva Tomo Zorić.
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je zahtev za sprovodjenje istrage protiv četiri osobe osumnjičene za nasilničko ponašanje i nanošenje teških povreda košarkašu Partizana Strahinji Miloševiću, izjavio je portparol Republičkog tužilaštva Tomo Zorić.

Zorić je rekao da je zahtev za istragu Višem sudu u Novom Sadu podnet protiv Bojana M, Damira M, Gorana B. i Mihajla S. zbog sumnje da su u noći izmedju subote i nedelje napali Miloševića. On je precizirao da su oni osumnjičeni za krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi u sticaju sa krivičnim delom teške telesne povrede pošto je Milošević napadnut zbog toga što je sportista, košarkaš Partizana, a u vezi sa utakmicom koja je odigrana dva dana ranije.

Zahtev za sprovođenje istrage podnet je i protiv Gojka Ć., koji je osumnjičen za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

  • NOVOSADJANKA

    09.04.2010 14:12
    ISTI ZAKON ZA SVE ???
    Kakva smo mi to demokratska zajednica kad se isti zakon razlicito tumaci i primenjuje u zavisnosti od klasne pripadnosti ili bliskosti politickim pojedincima ??? Nasilje na sportskoj priredbi ????????A slucaj se dogodio u 3 ujutro ispred nocnog kluba,kada se grupa pijanih mladića na celu sa poznatim sportistom sukobila sa obezbedjenjem kluba ! Pobogu pa nije ni cudo sto sve vise ima siledzija koji pesnicama izrazavaju revolt protiv takvog drustvenog uredjenja.
  • Jo

    08.04.2010 12:16
    Čika Tomina koliba
    Jel neko rekao Tomi da se utakmica igrala dva dana ranije i da se sportska priredba završila kako se završila.Po tom " sticaju " svi koji naprave bilo kakav prekršaj u vezi sa Partizanom u naredne dve godine imaju opasnost od krivične prijave.Ja kao laik to tumačim kao medjusobni odnos steroidnih uličnih tabadžija sa jedne strane i bahatog pripadnika više kaste odnosno elite sa druge strane.Najobičnija ulična tuča i tako treba da se sudi.
    PS.Treba posebnu pažnju obratiti na semafore oko sportskih borilišta i ne prelaziti na crveno jer možete popiti prijavu za sticaj
  • Nikola

    08.04.2010 08:51
    nasilje na sportskim terenima
    Ako se primeni Zakon protiv nasilja na sportskim terenima, onda je u pitanju sledeca situacija.
    Kosarkas u ovom slucaju je alkoholisani huligan koji je napao redarsku sluzbu (obezbedjenje kluba koje mu nije dozvolilo ulaz u isti) koja odrzava red. Kako je na sportskim terenima zabranjen alkohol onda je potrebno podneti prijavu za huliganstvo i konzumiranja alkohola a protiv kosarkasa?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija