"Studio" na crno angažovao obezbeđenje

Udruženje preduzeća za privatno obezbeđenje pri Privrednoj komori Srbije saopštilo je da vlasnik novosadskog kluba "Studio" ispred koga je pretučen košarkaš Partizana Strahinja Milošević nije angažovao profesionalnu firmu, već je "na crno" unajmio osobe za obavljanje tog posla.

Udruženje preduzeća za privatno obezbeđenje pri Privrednoj komori Srbije saopštilo je da vlasnik novosadskog kluba "Studio" ispred koga je pretučen košarkaš Partizana Strahinja Milošević nije angažovao profesionalnu firmu, već je "na crno" unajmio osobe za obavljanje tog posla.

To je čest slučaj u mnogim klubovima, navodi se u saopštenju i odbacuju navodi da su "agencije za privatno obezbeđenje postale poligon kriminalaca, ološa i narkodilera". U saopštenju se navodi da "punih osam godina Udruženje i sve njegove članice ulažu velike napore da se oblast privatnog obezbeđenja zakonski uredi".

Strahinja Milošević je povređen u nedelju oko dva ujutro ispred kafića "Studio" kada su ga pretukla četvorica radnika obezbeđenja. Tada je lakše povređen i njegov otac Dušan.

Jednom od osumnjičenih, Bojanu Mihailoviću određen je pritvor do 30 dana, a Gojku Ćulibrku, koji se tereti da je pomogao napadačima posle incidenta da se sakriju, određen je pritvor do osam dana. Ostala trojica osumnjičenih - Damir Mihajlović, Mihajlo Smiljanić i Goran Bešić su u bekstvu.

Za sada nije poznato koliko će mladi košarkaš odsustvovati sa terena, s obzirom na to da su mu povređena dva pršljena.

  • ml

    09.04.2010 09:29
    A mi ostali
    Super je sto se podigla buka. Ali kad ce zaista da krenu sa ciscenjem tog dela. Nebrojeno je slucaja da je obezbedjenje pretuklo goste i za to se cuti, nek samo krenu malo po "vidjenijim" lokalima pa ce videti koliko ih ima da rade na "crno".
  • ? ? ? ? ?

    09.04.2010 06:28
    Srbija je odavno postala "banana" republika. Nije porvi put da kriminaci posle učinjenog zlodela napuste zemlju.To je nedopustivo. Dok se ne uvedu drakonske kazne za učinjene kriminalne radnje nema šanse da se situacuja popravi. Pa da li ova država zaista hoće da građani sami uzimaju zakon u svoje ruke? da li su svesni kuda bi nas to odvelo? Kako ste uveli rigorozne ka zne u oblasti saobraćaja, tako treba da uvedete još rigoroznije kazne i za kriminal bez obzira da li su u pitanju maloletnici ili stariji. Ne može da ako maloletnik ubije čoveka da dobije par godina ili meru pojačanog nadzora. Moraju da provedu mladost u zatvoru. To nam je jedini spas.
  • Dule

    08.04.2010 21:00
    Kriminalno saopstenje
    Sudeci prema ono sto prenose mediji ovo saopstenje udruzenaj je kriminalno. Da li se izrazava saosecanje i osuda ovog neverovatnog cina?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.