Prevaranti na Novom naselju

Radosno detinjstvo je saopštilo da su se na Novom naselju pojavili prevaranti, muškarac i žena koji od građana traže novac za potrebe ove ustanove.

Radosno detinjstvo je saopštilo da su se na Novom naselju pojavili prevaranti, muškarac i žena koji od građana traže novac za potrebe ove ustanove.

Radosno detinjstvo je o tome obavestilo policiju, a građane da oni ne sakupljaju nikakav dobrovoljni prilog.

 

  • e... ribe pljuckavice

    10.04.2010 14:26
    Ovakvi prevaranti se odmah uhvate,jer se zna ko je prevarant, ali oni su sitni i njih trena hvati da bi narod video kako se ipak postuje zakon, a policija radi.One vece prevarante, ne sme policija bez odobrenja predpostavljenih ni da pogleda a kamoli da hapsi
  • Janci10

    08.04.2010 14:25
    odma ih prijaviti
    Sad kad se to zna, ko ih prepozna treba odma da javi policiji dok se ovi nalaze u okolini kako bi se lakse uhvatili i to na delu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti