Stradao pešak kod Najlon pijace

Na Temerinskom putu, u neposrednoj blizini Najlon pijace juče je lakše povređen mladić kada je na njega neleteo mercedes nemačkih registarskih oznaka.

Na Temerinskom putu, u neposrednoj blizini Najlon pijace juče je lakše povređen mladić kada je na njega neleteo mercedes nemačkih registarskih oznaka.

Momak je kolima Hitne pomoći prebačen i zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine, a više informacija se očekuje posle zvaničnog saopštenja policije.

Nesreće na tom delu Temerinskog puta veoma su česte.

Prošle godine su su septembru stradali supružnici Kokai koje je, dok su se vozili motorom direktno udario jugo. U martu te godine, na obeleženom pešačkom prelazu poginuo je Đorđo Pavlović iz Bukovca kada ga je udario kamion, a samo tri nedelje ranije na istom mestu nastradao je penzioner Ile Špirić kad je na njega velikom brzinom naleteo motociklista. Pre dve godine, teško su povređena dva mladića koja su sleteli s Temerinskog puta usled velike brzine.

  • eto ti ga na....

    28.04.2010 06:53
    Nastradao "obican"pesak po svoj prilici NN osoba,jer nema objavljene ni inicijale, a vozac je,predpostavlja se osoba koja radi u Nemackoj,jer ima njihove reg.tablice ili je pravi stranac.E sad dolazi ono pravo, posle slucaja Kisacke ulici, ovaj NN vozac bit ce kaznjn onako kako zakon kaze.
    Nisam na nicijoj strani, samo zelim da se zakon jednako primenjuje bez povlastica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.