Uhapšeni nakon krađa

Novosađanin Dejan J. (1981) uhapšen je zbog osnovane sumnje da je juče, oko 3 sata, opljačkao prodavnicu mobilnih telefona.

Novosađanin Dejan J. (1981) uhapšen je zbog osnovane sumnje da je juče, oko 3 sata, opljačkao prodavnicu mobilnih telefona.

On se tereti da je iz prodavnice ukrao 79 mobilnih telefona, kao i prateću opremu, u vrednosti od oko 350.000 dinara. Policija je pretresom njegovog stana pronašla ukradenu robu, a Dejana privela na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu koji mu je odredio pritvor.

Petorica Futožana uhapšena su juče, oko 2:30, u Novom Sadu, zbog osnovane sumnje da su obijali automobile. Vuk G. (1990), Gavra T. (1991), Aleksandar C. (1991), Stefan M. (1992) i Jovan A. (1991), terete se da su obili dva "juga" u Gagarinovoj ulici. Iz jednog automobila ukrali su akumulator, koji je policija, prilikom hapšenja, pronašla kod njih, kao i alat kojim su obijali vozila.

Pola sata kasnije, policija je zatekla Atilu S. (1962) u pokušaju krađe iz prostorija Fudbalskog saveza "Novi Sad". On je nasilno skinuo dva katanca i počeo da obija bravu na objektu Fudbalskog saveza, kada je naišla policija, koja ga je uhapsila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.