Još jedan slučaj pedofilije

Novosadska policija uhapsila je Milana N. (1959), iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je seksualno zlostavljao osmogodišnje dete.

Novosadska policija uhapsila je Milana N. (1959), iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je seksualno zlostavljao osmogodišnje dete.

Kako je saopšteno, on se sumnjiči za krivično delo obljube zloupotrebom položaja.

Zadržan je u policijskom pritvoru i biće, uz krivičnu prijavu, sproveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu, navodi se u saopštenju.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni je devojčicu, iz njegove šire familije, primoravao da ga oralno zadovoljava. Oni su živeli u zajedničkom dvorištu, u Sremskim Karlovcima, a posle nekoliko meseci zlostavljanja, dete se požalilo roditeljima, nakon čega je obaveštena policija.

Milan je četvrta osoba iz Novog Sada osumnjičena za pedofiliju u poslednjih osam dana.

  • paki

    25.05.2010 06:37
    dajte ime, sliku

    Sto kriti identitet tih monstruma. Objavite imena, dajte sliku, gde je zivio i gde zivi, gde radi. Tako ce javna osuda i griza savesti, ako je ima, biti deo kazne koja mora biti nemerljivo velika. Mozda se ima i vise zrtava od samo te jedne koja se otkrije.
    Pa ta daeca su unistena za ceo zivot.
  • Katarina

    23.05.2010 07:52
    privatnost
    Zašto lepo ne objavite adresu i sliku deteta, a ne samo mesto gde živi. Neka ga okolina još jednom naruži što se odvažilo da prizna.Zar vam nije dovoljna opomena ono što se dogodilko posle priče dečaka iz Petrovaradina?
  • Јевтимије

    22.05.2010 13:56
    Новосађани стидите се !
    Нови Сад центар педофила у Србији, брука и срамота за овај град и за нас Новосађане !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija