Predao se osumnjičeni za ubistvo u Železničkoj

Okrivljeni Novosađanin Deni Uremović (1990), koji je osumnjičen kao jedan od učesnika u ubistvu Stanka Popova (22) i ranjavanju njegovog brata Gorana (18), predao se juče u prisustvu advokata istražnom sudiji Višeg suda koji mu je odredio pritvor.
Okrivljeni Novosađanin Deni Uremović (1990), koji je osumnjičen kao jedan od učesnika u ubistvu Stanka Popova (22) i ranjavanju njegovog brata Gorana (18), predao se juče u prisustvu advokata istražnom sudiji Višeg suda koji mu je odredio pritvor.

Kako je policija već uhapsila državljanina Hrvatske s boravištem u Novom Sadu Dejana Sedlana (1991), pod sumnjom da je jedan od učesnika u u pomenutom događaju, traga se samo još za glavnim osumnjičenim za teško ubistvo i pokušaj ubistva, Jovanom Cvetkovićem.

Podsećamo, do kobnog sukoba došlo je u nedelju, 16. maja, oko 3 i 30, u Železničkoj ulici. Prema nekim informacijama ubistvu je prethodio sukob ispred kluba Kili, u Poštanskoj ulici, gde je ubijeni Stanko Popov radio kao obezbeđenje.

Svi pomenuti u ovom izveštaju su od ranije poznati policiji.

  • ......

    22.12.2011 23:25
    ...
    popov goran jedan veliki cinkaros
  • zaza

    03.11.2011 18:39
    bolesnici
    Ti da nisi napravio sranje bio bi ti brat ziv,kakav je takav je...prvi si krenuo,imaćes sanse jos jednom pogledati snimke i procitati svoju laznu izjavu,ko vas je rodio i odgajao dobro ste i prosli...gde ste sad misevi,sad ti se vrti u glavi i bolestan si,odavno ste vi svi za NPS,od koga trazis da reaguje,pa da je reagovao Pavlicic nebi ti bio na slobodi gade...dosta vase sile,ali ipak steta mladog bica koji je maltretirao koga je stigao,gde ti je otac,i njega ste istukli,vi ste stvarno jadni,i tebe zalim...ah...ti zavrsi medicinsku hehhee,strasnooooo!!!
  • popov goran

    29.05.2010 12:23
    sljamovi i laz
    treba da vas je sramota sto se tice svega a pogotovo sto cvetkovic nije uhapsen to nam govori kolko je sposobna ova policija i ova vlast!!! gde je sad pobuna pavlicica???







Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.