Incident zbog kusura u autobusu

U autobusu Gradskog saobraćajnog na liniji 52, jutros je došlo do incidenta između vozača i putnika, zbog vraćanja kusura.

U autobusu Gradskog saobraćajnog na liniji 52, jutros je došlo do incidenta između vozača i putnika, zbog vraćanja kusura.

Prema tvrdnjama slušateljke Radija 021 koja je jutros prisustvovala ovom verbalnom sukobu, vozač se poneo neprimereno, jer je osim što je tvrdio da nema da vrati kusur putniku koji je kartu platio novčanicom od hiljadu dinara, sve izbacio iz autobusa govoreći im da sačekaju drugi, koji iz pravca Futoga ide prema centru.

U Gradskom saobraćajnom preduzeću kažu da nemaju informaciju da su putnici izbačeni iz autobusa, te da sumnjaju da se to desilo, jer im se tim povodom niko nije javio. S druge strane, dodaju da je neprimereno da u bilo kojem trenutku nedostaje novac za kusur, ali i da je vozač postupio prema pravilniku, kojim je predviđeno da u slučaju da vozač nema novca putnik dobija potvrdu kojom novac može podići na blagajni Gradskog saobraćajnog.

U ovom preduzeću kažu da mesečno registruju desetak zamerki putnika, te da je to znatno manje nego ranije. Vozači najčešće budu kažnjeni smanjenjem plate, a da bi se to eventualno desilo u ovom slučaju nedostaju prijave putnika, pa čak i onog koji je učestvovao u sukobu, a koji je u Gradsko saobraćajno, uz negodovanje, došao samo po kusur. (D.S.)

  • Serious

    03.06.2010 20:41
    Privatizacija
    Prevoz u Ns racunajuci i prigradski je najskuplji u Evropi 40-250Din za poslednju zonu imajuci u vidu kilometrazu ,Interesantno je da je u Bg jeftiniji prevoz i samo dve tarife 40 i 60 din a grad znacajno veci pa tako ljudi iz naselja udaljenih 40km placaju 60 din a ovde cena za Futog 100din sto je sramota,u Nisu isti slucaj prva zona 30 din ali i u svim evropskim prestonicama prevoz je jeftin ,zasto je samo kod nas ovako sve skupo i neorganizovano ? Privatizacija pod hitno !
  • SALE NOVOSADJANIN

    03.06.2010 18:30
    GARANT
    da li se radi o "ZEMI" ?
    PS-promenite vec jednom podlogu anti-spam zastite.
    ima da vas tuzim ako budem morao da povecam dioptriju.
  • nena

    03.06.2010 15:32
    Ne znam sta da kazem za ovaj slucaj, ali je cinjenica da ima svakojakih vozaca. Kad su za volanom, misle da su za vas. brodom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.