Imovina Darka Šarića na dobošu 8. juna

Nepokretna imovina Darka Šarića koja je zaplenjena u vilama na Tatarskom brdu biće prodata na licitaciji zakazanoj za 8. jun.
Nepokretna imovina Darka Šarića koja je zaplenjena u vilama na Tatarskom brdu biće prodata na licitaciji zakazanoj za 8. jun.

Ukupna početna cena imovine koja se prodaje je 4,5 miliona dinara. Na licitaciji će biti ukupno 220 stvari koje su nađene u Šarićevim vilama, a početna cena je oko 20 odsto ispod tržišne vrednosti. Licitacija će biti održana u Ulici Viline vode bb u Beogradu, u magacinu Direkcije za oduzetu imovinu. Svim zainteresovanim biće omogućeno da sat vremena pre početka licitacije pogledaju stvari koje će biti izložene.

Ovo je prva odluka suda o prodaji imovine oduzete od kriminalaca. Među stvarima koje će se naći na licitaciji je oko dvadeset televizora, nekoliko kućnih bioskopa, kompjuterskih monitora, muzičkih uređaja, bele tehnike, nameštaja, umetničkih slika i drugih stvari.

  • cveta

    07.06.2010 08:19
    Da li se može znati u koliko sati počinje licitacija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.