Motiv za tuču mlađi brat

Jedan od mladića koji je u subotu uveče napao studenta prorektora Novosadskog univerziteta Nenada Novakovića i člana Saveta Milinka Petrovića, sinoć se izvinio za napad.
Jedan od mladića koji je u subotu uveče napao studenta prorektora Novosadskog univerziteta Nenada Novakovića i člana Saveta Milinka Petrovića, sinoć se izvinio za napad.

Kao motiv za tuču na Petrovaradinskoj tvrđavi naveo je to da je neko dirao njegovog brata, kaže Petrović za Radio 021. "Mi smo sinoć bili zajedno na Ribarcu na apsolventskoj večeri, on je prišao nama da se izvinjava. Kako on kaže, njemu je neko dirao mlađeg brata, a ja njegovog mlađeg brata znam. Niko od našeg društva nije njega dirao. E sad, oni su se to veče još sa nekim kačili, a mi nemamo veze sa tim", priča Petrović i dodaje da se još nagađa zbog čega se sve to desilo.

On tvrdi da im je u subotu na Tvrđavi u jednom klubu prišao momak koga do tada nije video i najavio tuču. Ubrzo je počelo prozivanje i guranje, da bi te mladiće obezbeđenje izbacilo. Oko pola sata posle toga, Petrović i Novaković su krenuli kući taksijem, a na automobil njihovih drugara, momci koji su im u klubu pretili počeli su da bacaju cigle. "Srećom pa je staklo bilo jako i cigla nije prošla, samo ga je razbila, inače bi bilo svašta", kaže Petrović.

Nakon toga je došla policija i uzela izjave, a narednih dana učesnici ovog incidenta ići će na razgovor i sa inspektorima kako bi se razjasnile sve okolnosti ovog napada.

  • 07.06.2010 18:49
    Prvo, ovaj rečnik odgovara prodekanu ulične škole a ne budućem akademskog građaninu.
    Drugo, čemu ova vest... šta ona predstavlja ... ko su bre ti klinci da o njima pišete i kojim povodom ? povodom toga što se Coja sa Pekom kačio zbog Bosketovog malog bate ... manite se, razočaravate svoje a i sebe
  • !!!!!!!!!!!!

    07.06.2010 13:04
    Momci koji su u klubi, kojem, pretili poceli su da gadjaju ciglom auto gde su bili drugovi Petrovica i Novakovica, te akademski gradjanin Petrovic kaze"Srecom pa je staklo bilo jako pa cigla nije prosla,nego ga je razbila,inace bi bilo svasta" sta pod tim "svasta" Petrovic podrazumev, da li bi bio neko povredjen u autu ili bi se zapoceta kavga sasma drugacije zavrsila....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija