Prijave zbog prodaje na crno

Policija u Kikindi saopštila je da je podnela krivičnu prijavu protiv direktora DOO "Compani" Srđana K. iz Novog Sada i direktora DOO "Bastos trade" i "Bada Bing" Dragana M. iz Bačkog Jarka zbog osnovane sumnje da su počinili više krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminala.

Policija u Kikindi saopštila je da je podnela krivičnu prijavu protiv direktora DOO "Compani" Srđana K. iz Novog Sada i direktora DOO "Bastos trade" i "Bada Bing" Dragana M. iz Bačkog Jarka zbog osnovane sumnje da su počinili više krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminala i za sebe pribavili višemilionsku protivpravnu imovinsku korist.

Oni su osumnjičeni da su od novembra 2008. do kraja januara 2009. godine sačinjavali lažnu dokumentaciju i upotrebljavali je kao pravu za promet robe koju su prodavali na crnom tržištu, saopštila je policijska uprava u Kikindi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.