Novosadska policija razbila kriminalnu grupu

Akcijom u kojoj je razbijena jedna od najjačih kriminalnih grupa i uhapšeno sedam osoba u okolini Novog Pazara, rukovodili su inspektori novosadske kriminalističke policije.
Akcijom u kojoj je razbijena jedna od najjačih kriminalnih grupa i uhapšeno sedam osoba u okolini Novog Pazara, rukovodili su inspektori novosadske kriminalističke policije.

Uhapšeni su osumnjičeni za nedozvoljenu trgovinu drogom, koja je distribuirana po Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Zapadnoj Evropi. Novosadski operativci, koji su vodili ovu akciju, podate o novopazarskoj grupi dobili su još prošle godine.

Očekivalo se da će deo narkotika kojima su uhapšeni trgovali, stići i u Novi Sad, međutim iz nekih razloga Novi Sad su zaobilazili.

Pored sedmorice uhapšenih, za četvoricom osumnjičenih za isto krivično delo još se traga, dok je u prethodne dve akcije uhapšeno šest osoba sa ukupno 20 kilograma heroina.

  • bns

    16.06.2010 16:38
    biciklisti
    Važno kad je gradonačelnik reklamirao vožnju po gradu biciklom i kada je vozio po trgu, onda je on mogao nekažnjeno da se vozika, a nama ostalim smrtnicima to nije dozvoljeno.
  • Druga mama

    16.06.2010 12:11
    Ma nisu zaobilazili ni NS! Redovno sam vidjala crni Audi sa tamnim staklima i sa NP tablicama na Detelinari. Samo brzo prodjem sa detetom da ne "popijem metak" u prolazu ako se slucajno "zakaci" sa kupcem, jbg...otkud znam.
  • Mamika

    16.06.2010 09:39
    ???
    Zaobilazili su Novi Sad,ali zato nisu zaobisli Futog i Veternik!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.