Ruma: Obeležava se Svetski dan porodice

Zavrti točak UPVO "Poletarac" u saradnji sa Udruženjem "Sport za sve-Most" obeležava danas Svetski dan porodice, organizovanjem zabavne i rekreativne manifestacije "Zavrti točak".
Manifestacija se održava u Glavnoj ulici u Rumi, na relaciji Dom JNA-Mali park-Gradski trg, gde će deca zajedno sa roditeljima da zavrte točak (voziće bicikle, rolere i trotinete, a posebna kategorija biće mališani iz jaslica).
 
Cilj manifestacije je propagiranje prvenstveno druženja roditelja i dece, zdravih stilova života, buđenja ekološke svesti o važnosti čiste sredine, ali i fizičke aktivnosti.
 
Akciji su se priključili Opština Ruma, Crveni krst, Dom Zdravlja "Ruma" i Dnevni boravak za decu i mlade sa smetnjama u razvoju.
 
Nakon defilea na točkovima biće upriličen prigodan program na Gradskom trgu.
 
Početak manifestacije, koja ima revijalni karakter, planiran je za 16 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.