Roditelji tragaju za maloletnom Ivanom Vemić iz Sivca

Petnaestogodišnja devojka Ivana Vemić iz Sivca napustila je porodični dom u noći između subote i nedelje, a od tada se nije vratila.

Kako tvrde njeni roditelji, ona je sinoć locirana u Novom Sadu s 30-godišnjim muškarcem, koji joj je navodno momak. Devojka je, nakon izlaska u diskoteci, došla kući i potom ponovo napustila dom i to u teksas šortsu, sivoj majici i šarenim patikama.

Prema nezvaničnim informacijama, čovek sa kojim je nestala optuživan je u prošlosti za nekoliko krivičnih dela, uključujući i nasilje. Prema pisanju Blica, odbeglu devojku i momka policija je našla i zadržala neko vreme u stanici, ali ih potom pustila pre dolaska roditelja.

Policija traga za devojkom, a za sve informacije o njenom nalazištu mogu se pozvati otac Dragan Vemić (061/185-00-61), majka Snežana (061/259-17-15) ili sestra Nina (065/215-30-93) ili najbliža policijska stanica.

  • Branko

    05.07.2016 12:28
    ?????
    "Matori momak, mora da je rekao policajcu da je došao po nju da je vodi kuci."

  • Vlada

    05.07.2016 12:16
    @LOL

    Koliko ja znam, policija te je tu žestoko lagala. Život sa maloletnim licem bez dozvole roditelja jeste krivično delo, i to ozbiljno.
  • Ozbiljno

    05.07.2016 11:49
    pa zar
    deca samo brze sazrevaju i malo se ranije odaju provodu, i mi koji sada imamo 40+ smo to radili, jedina razlika je sto nismo bili maloletni. Ukoliko je svojevoljno odlucila da se malo zeza sa starijim decacima, neka se zeza. Mislim, zeza.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.