Kikinda: Na doboš ide dva puta otvarana fabrika

Stečajni upravnik preduzeća "Keramika unika" d.o.o. u stečaju u Kikindi oglasio je prodaju nepokretne i pokretne imovine ove firme.

Prodaju se hala  za proizvodnju dekorativnih keramičkih listela, oprema za glaziranje i ukrašavanje keramičkih pločica, kao i druga oprema i inventar propale firme.

Javno nadmetanje zakazano je za 16. avgust u Kikindi, uz početnu cenu od 19,3 miliona dinara.

Fabrika je počela da radi 2008. godine, a mada je zdušno pomognuta sredstvima Fonda za razvoj AP Vojvodine i tadašnjeg Pokrajinskog sekretarijata za nauku i tehnološki rzavoj, brzo je doživala krah. Pogoni fabrike su čak dva puta svečano otvarani. Prvom prilikom je to učinjeno 2008. godine u prisustvu tadašnje potpredsednice Izvršnog veća AP Vojvodine Ivane Dulić Marković, a u septembru 2009. pogon je otvarao i tadašnji predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić.

 

  • Siegmund

    19.07.2016 10:58
    Srpska posla! Nista nenormalno i cudno kod nas.
  • Branko

    19.07.2016 09:25
    cige51@gmail.com
    A,da probaju treci put!? TRECA SRECA?
  • Mikinica

    19.07.2016 09:13
    Pa kad su u rukovodstvu bili samo krecavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.