Pančevo: Optužnica protiv računovođe biblioteke zbog pronevere miliona

Više javno tužilaštvo u Pančevu 29. jula je podiglo optužnicu protiv Ivane Đurović, bivše računovođe Gradske biblioteke u Pančevu, zbog “opravdane sumnje da je izvršila produženo krivično delo pronevere”.

Kako se navodi u optužnici, okrivljena je sebi omogućila protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od 22,5 miliona dinara, i to u periodu od 9. oktobra 2003. godine do 30. decembra 2014. godine.

Posle podnošenja krivične prijave početkom 2015. kao i tokom istražnih i predistražnih radnji  Đurović je bila dostupna pravosudnim organima, zbog čega joj nije određen pritovr niti joj je stavljena nanogica.

U vreme kada je slučaj Biblioteka počeo da se raspetljava Ivana Đurović je prestala da bude zaposlena u toj ustanovi.

  • neko

    08.08.2016 14:16
    los glas se daleko cuje
    Poznati su pancevci i pancevke po zmijskom i podmuklom delovanju kako diskretno privatno nekome tako i masovno... A to se vidi i po njihovoj mrznji prema beogradjanima, jer bi hteli vise para i slave. Kompleksi manjih gradova koji su nadomak Beograda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.